Transformeer je marketingstrategie

Maximale controle over je klantinteracties

Ontdek de krachtige tool waarmee je al jouw marketingtouchpoints kunt organiseren, coördineren en visualiseren: Squeezely Lifecycles. Deze revolutionaire functie stelt jou in staat om volledige controle te nemen over elke klantinteractie, op elk kanaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Stel je voor dat je moeiteloos specifieke doelgroepen kunt selecteren op basis van allerlei criteria die je binnen het Squeezely-platform hebt gecreëerd. Er is geen limiet aan hoe ver je kunt gaan om elke fase van je customer journey perfect af te stemmen op je klanten. Vanaf het moment dat anonieme bezoekers mysterieus ronddwalen op je website tot het creëren van bekende profielen vol actie, kun je elke interactie vormgeven en maximaliseren.

Diepgaand inzicht in jouw funnel met Lifecycles

Met Lifecycles krijg je waardevol inzicht in de verschillende fases waarin jouw klanten zich bevinden in de funnel. Je kunt succesvolle customer journeys ontdekken en analyseren hoe profielen zich binnen deze journeys bewegen. Dit stelt je in staat om jouw marketingstrategie nauwkeurig af te stemmen op de behoeften en gedragingen van jouw klanten.

Ontdek betekenisvolle customer journeys

Met Lifecycles krijg je specifieke customer journeys in de gaten die de conversies aanzienlijk kunnen verhogen. Van het verleiden van anonieme bezoekers tot het stimuleren van herhaalaankopen, je hebt de volledige controle over elke interactie. Dankzij de kracht van gepersonaliseerde touchpoints kun je de magie vergroten en een onvergetelijke ervaring bieden aan jouw klanten.

Diverse mogelijkheden

Lifecycles biedt een scala aan mogelijkheden om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen. Verleid nieuwe klanten tot die geweldige eerste aankoop, moedig huidige klanten aan om meer te kopen en terug te keren voor een rijkere shopervaring, vergroot de klantwaarde door slimme cross-selling en biedt een warm welkom met een fantastische onboarding-ervaring. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je kan maar een keer een eerste indruk maken

Stel je voor dat je in staat bent om die cruciale eerste aankoop bij je klanten onvergetelijk te maken. Met Lifecycles kun je een onweerstaanbare eerste indruk maken. Door zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige producten, exclusieve deals en kortingen aan te bieden, geef je potentiële klanten een extra stimulans om bij jou te kopen. Het draait allemaal om het creëren van een ervaring die ze niet kunnen weerstaan.

Ontdek hoe je meer verkoop en terugkerende klanten kunt realiseren

Maar daar houdt het niet op. Lifecycles helpt je ook om bestaande klanten aan te moedigen om meer te kopen en terug te komen voor een nog rijkere shopervaring. Met gepersonaliseerde aanbevelingen en gerichte marketingcampagnes blijven je klanten op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen die perfect aansluiten bij hun interesses. Bovendien beloon je hun loyaliteit met exclusieve voordelen, zoals speciale kortingen en vroegtijdige toegang tot nieuwe collecties. Op die manier bouw je langdurige relaties op en blijven je klanten steeds terugkomen.

Verhoog klantwaarde en genereer meer verkoop

En wat dacht je van het vergroten van de klantwaarde door middel van slimme cross-selling? Lifecycles stelt je in staat om de specifieke behoeften van elke klant te begrijpen door geavanceerde datamining-technieken en analyse van aankoopgedrag. Hierdoor kun je gerichte aanbevelingen doen en suggesties bieden voor aanvullende producten die de ervaring van je klanten verrijken. Je overtreft hun verwachtingen door precies te bieden wat ze nodig hebben, en zelfs meer.

Heet ze hartelijk welkom met een gefinetunede onboarding

Maar dat is nog niet alles wat Lifecycles te bieden heeft. Het stelt je ook in staat om een warm welkom te bieden aan nieuwe klanten met een fantastische onboarding-ervaring binnen een vastgestelde periode. Door hun eerste kennismaking met jouw merk memorabel te maken, zorg je ervoor dat ze meteen betrokken raken en zich gewaardeerd voelen.

Met Lifecycles krijg je inzicht in hoe klantprofielen zich door jouw funnel bewegen. Daarnaast kun je gerichte customer journeys creëren die je conversies aanzienlijk verhogen. En vergeet niet de kracht van gepersonaliseerde touchpoints om de magie te vergroten.

Klaar om jouw marketingstrategie te transformeren?

Klik hier voor de gedetailleerde handleiding over Lifecycles en ontdek alle mogelijkheden. Heb je vragen of wil je meer informatie? Start dan een chat rechtsonderin op deze pagina.

Bekijk ook deze Squeezely Blogs

Een optimale zoekervaring met Squeezely Search
Level up met Custom Cases
Het centrale punt van al je klantdata
Starten met een CDP?
Een toekomst zonder cookies
Klaar voor de toekomst
Zo pak je dat aan
Verbeter campagneresultaten
Krijg nóg beter inzicht in je doelgroepen